
CALIFORNIA STATE PERSONNEL BOARD

DATE OF ISSUE:  March 29, 1996

MEMO TO:  ALL STATE AGENCIES AND EMPLOYEE ORGANIZATIONS

SUBJECT:  REIMBURSEMENT FOR PRE-PLACEMENT PHYSICAL EXAMS

The maximum reimbursement rate for pre-placement physical
examinations as specified in Section 0191 of the State
Administrative Manual has been changed to $52.95.  This change is
effective April 1, 1996, and is necessary to keep rates at
corresponding Medi-Cal reimbursement rates as recommended by the
Department of Health Services.

The Department of Finance will revise the State Administrative
Manual to reflect this change.

If you have any questions, please feel free to contact this
office at (916) 653-0790, CALNET 453-0790.

/s/
STEPHEN G. WEYERS, M.D. 
Medical Officer


